Ode aan de Onmisbare Beroepen

May 16th, 2021 Comments Off on Ode aan de Onmisbare Beroepen

Tijdens de Corona crisis is zichtbaar geworden wie er aan de frontlinie staan van de samenleving: zorgverleners, docenten, schoonmakers, vele anderen. Toen veel mensen thuis werkten, gingen zij de deur uit om voor ons allen te zorgen. Hun werk is officieel onmisbaar, maar de regering stelt geen middelen beschikbaar voor meer salaris en meer personeel. De onmisbare beroepen zijn te vaak beroepen met een laag loon, een hoge werkdruk en veel onzekerheid.
De FNV organiseert – met dit rondreizende standbeeld – zoveel mogelijk steun in het land.

Concept, ontwerp, realisatie bronzen standbeeld.
Fotos door Rob Nelisse


Tagged , ,

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Ode aan de Onmisbare Beroepen at takeadetour.

meta