zonder truckbouwers geen truckpower

October 10th, 2013 § 0 comments

daf
Sinds september wordt er iedere maandag en vrijdag gestaakt in de metaalsector, ook bij de DAF-fabriek in Eindhoven. De stakingen gaan net zo lang door, totdat er afspraken worden gemaakt over een goede cao. Tot nu toe zijn er al duizenden werknemers in ‘de Metaal’ die hebben staakt. Werknemers laten in grote getale zien dat ze willen strijden voor een goede cao. Ze staken voor waardering van vakmanschap, een normale loonsverhoging, invloed op hun werktijden en gelijk loon, bij gelijk werk. In opdracht van FNV Bondgenoten droegen wij bij door een schilderij te maken dat werd aangeboden aan het DAF museum. Opdat niet vergeten mag worden hoe DAF groot geworden is. Daarnaast deden wij de art direction van de actie. Hier duiding.

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading zonder truckbouwers geen truckpower at takeadetour.

meta