het afvalmuseum

March 1st, 2011 § 0 comments

afvalmuseum_affiche1Gespot: ons affiche voor de dag van de schoonmakers & het afvalmuseum. Samen met kunstenaar Matthijs de Bruijne werken we in opdracht van FNV Bondgenoten op dit moment aan de realisatie van dit museum dat op 19 maart zal openen, op Utrecht cs. Deze plek is niet zomaar gekozen; het is dan namleijk exact één jaar geleden dat de schoonmakers van Nederland massaal in opstand kwamen. Utrecht cs was meerdere malen het strijdtoneel van onze nouvelle helden. Een tipje van de sluier dus, want het museum belooft spectaculair te worden; daarnaast zal de boekpresentatie plaatsvinden van ‘Tegenmacht’ door Pien Heuts, over de schoonmakersstaking in een breder sociaal-economisch perspectief en opent een fototentoonstelling over de langste staking sinds 1933. Tot die tijd maken wij lange dagen. Wordt vervolgd…

Tagged , , ,

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading het afvalmuseum at takeadetour.

meta