bloemetje

February 16th, 2010 § 0 comments

een-bloemetje-zegt-meerDe trommels roffelden gisteren oorverdovend toen een groep van bijna 100 schoonmakers voor de tweede keer in twee weken de facility managers van Nationale Nederlanden, het WTC, Robeco en het Erasmus MC te Rotterdam wilde opzoeken, om deze aan te spreken op hun verantwoordelijkheid voor het afsluiten van te goedkope contracten met de schoonmaakbedrijven. Bij de private instellingen was niemand bereid om de schoonmakers te woord te staan, in tegenstelling tot het Erasmus MC dat alle medewerking verleende aan een stille actie waarbij de schoonmakers de mogelijkheid aangrepen het hart van de facility manager te verwarmen door hem een bos bloemen aan te bieden. Mind you, gemaakt van schoonmaakdoekjes.

Tagged ,

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading bloemetje at takeadetour.

meta