uitreiking koperen kruimeldief 2010

January 22nd, 2010 § 0 comments

koperenkruimeldief1Het kruimeldieven-gedrag van de schoonmaakbedrijven houdt de schoonmaaksector in een houtgreep. Opdrachtgevers maken forse winsten maar hebben geen aandacht voor goede schoonmaak. Zij willen steeds lagere prijzen. Schoonmaakbedrijven stemmen vrijwel altijd in met onmogelijke en extreem lage prijzen. Zij nemen genoegen met steeds kleinere kruimeltjes. De grote almachtige Opdrachtgever wordt immers nooit tegengesproken. En zo brommen en ronken de Kruimeldiefjes door… op zoek naar kruimeltjes. Schoonmakers zijn de dupe! Géén reiskostenvergoeding, geen loonstijging, geen opleidingen, slechte naleving van de cao en extreem hoge werkdruk.

De Vakbond van Schoonmakers heeft vorige week woensdag het OSB-congres in de Brabanthallen in Den Bosch opgefleurd. Wij waren er bij maar niet eerder in de mogelijkheid een post te maken van de actie doordat wij al een week verstoken zijn van internet in onze studio. Hoe dan ook, bijeenkomsten van Kruimeldiefjes zullen voortaan vaker worden vereerd met de aanwezigheid van opstandige schoonmakers.

Stelt u zichzelf de vraag: BEN IK OOK EEN KRUIMELDIEF?
Of steun ik de vooruitgang van schoonmakers?

Omroep Brabant legde de actie vast op video. Fotografie voor de flyer werd gedaan door Bernard Dongen.

Tagged , , , , ,

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading uitreiking koperen kruimeldief 2010 at takeadetour.

meta